Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » За клиниката » За клиниката

За клиниката

За нас


Клиниката

 

Клиника „Нефертити” е Вашият перфектен избор за Клиника за Пластична Хирургия в сърцето на София, на около 5 минути път от НДК!

 

Това е и Първата българска клиника за Пластична и Естетична хирургия, основана през 1992 г. в София от доц. д-р Емил Георгиев. Тук ще намерите атрактивен интериор, модерно оборудване, индивидуално отношение и съвременно обслужване при изпълнението на всички видове пластични операции. Ние сме изцяло отдадени на каузата да обгрижим нашите пациенти с най-голямо внимание, професионална отговорност и отдаденост. Отличното качество на услугата „Пластична Операция” ще намерите и в отношението към пациента и неговите нужди. Високо обучен персонал, отвъд стандартните хирургични изисквания, познаване в дълбочина на следоперативния период и съответните грижи, комуникационни умения и дискретност са основните принципи, които спазваме.

 

Европейски стандарти, оборудване и квалификационни умения

 

Стандартите, по които обслужваме клиентите си са повлияни от многобройните ни посещения на конгреси и чуждестранни клиники в чужбина. Услугата, която предоставяме и оборудването на помещенията ни са заимствани от най-добрите образци в Европа и Съединените Щати.

Нашето високо специализирано работно помещение включва модерно оборудвана операционна, с модели на световните лидери в областта, комфортни стаи за възстановяване след пластичната операция, жизненоважна система за мониториране, няколко лазера, всеки със специфично приложение.

Всеки един от нашите служители преминава през ежегодни квалификационни курсове и конгреси в чужбина. Модерният ни подход и адекватно бизнес поведение ще Ви помогнат да подобрите външният си вид и да възвърнете превъзходното си самочувствие в приятна атмосфера и сред приятели.

 

Процедури

 

Клиниката ни е акредитирана да извършва всички пластични операции от естетичната пластична хирургия.

 

Първият контакт


Можете да се свържете с нас както на офисните телефони, така и чрез формата за обратна връзка. Ако искате да направите импровизирана консултация, без да ставате от работното си място, можете да изпратите снимки на зоната за корекции и ще получите допълнителна информация и ориентировъчна цена за желаната от вас интервенция и съпътстващите услуги.

 

Предоперативната консултация

 

Нищо не може да замени личната среща и персонална консултация за адекватна преценка нуждите и особеностите на пациента. Всяка една хирургична интервенция е предхождана от подробна предоперативна консултация, за да се дискутират целите и вижданията на пациента и обективните възможности на пластичната хирургия. На всеки се дава изчерпателна информация за предоперативната подготовка, процеса около операцията и рутинните процедури в следоперативните грижи. Цената на консултацията е 40 лв.

Предлагаме възможност за провеждане на консултациите и на руски, английски и немски език.

 

Насрочване на дата за операция

Ние сме гъвкави и отворени за желанията и удобното разположение на нашите пациенти. Свържете се с нас, за да коментираме графика и възможностите Ви, за да определим удобна дата и час за интервенцията. При възможност, предлагаме прегледи, превръзки и пластична операция в съботно / неделни и празнични дни.

Ценови нива, условия на плащане

 

 

Можете да се запознаете с базовите цени в ценоразписа ни или да изпратите снимки на зоната за корекция и запитване. Ние ценим Вашето време, но в медицината има много подробности, които не могат да бъдат взети под внимание на пръв поглед. Окончателния обем на пластичната операция и цена, или пакетни цени за няколко процедури можете да получите само на място, в лична среща с Доц. Д-р Емил Георгиев. Заплащането става в деня на процедурата или преди това, в брой, по банков път или с банкова карта.  

 

 


       


Процедурата

В уговорения ден и час, бъдете в Клиника Нефертити, където Ви очаква въпросник за Вашето здравословно състояние и допълнителна дискусия за резултата от операцията. След приключване на пластичната операция, ще се чуствате добре, но оставате под наблюдение поне за още няколко часа. При желание можете да остатете в клиниката за нощувка.

Следоперативен период и грижи, посещения за превръзки

Възстановителният период, медикаментите и срещите за подмяна на превръзни и конци са строго индивидуални, в зависимост от индивида и интервенцията. Ще Ви бъдат насрочени 1-3 следоперативни срещи за смяна на превръзки, отстраняване на конци и контролни прегледи. Около 3-15 дни след свалянето на конците можете да възстановите обичайните си активности. Окончателния резултат от всяка пластична операция можете да очаквате след 3-12 месеца.