Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Лице » Увеличаване на брадичка

Увеличаване на брадичка

Имплант в брадичката


Ако търсите подобрен контур на лицето и баланс в чертите си, и имате слабо развита брадичка може да се случи Доц. д-р Емил Георгиев да ви препоръча поставянето на имплант в брадичката. Увеличаването на брадичката с помощта на имплант при тези, при които тя е слабо развита, може да бъде допълваща процедура заедно с корекция на нос, липосукция на двойна брадичка или фейс-лифтинг например.

 

Процедурата


През малък разрез в областта на брадичката, Доц. д-р Емил Георгиев поставя силиконов имплант за брадичка, за да внесе допълнителен обем, хармония и баланс в чертите на лицето.

Продължителност: 20- 30 минути

Анестезия: В зависимост от показанията и желанието на пациента се извършва с локална или обща анестезия. Пациента може да се прибере у дома си или да остане за медицинско наблюдение в клиниката.

Време за възстановяване:

Болка: Няма болка, лек дискомфорт за 2-3 дни
Синини: появяват се рядко, за 3-5 дни
Отток: 3-6 седмици; изтръпналост на тъканите в съседство за 6 и повече седмици
Превръзки и конци: за 7-10 дни
Ежедневни ангажименти и работа: Връщане към работа - след 7 дни
Физически натоварвания и фитнес: след 2 седмици

Краен резултат: приблизително 3 - 6 месеца.Предоперативната консултация е първата крачка и в същото време - много важна част от процеса на изграждане на новата ви визия. Ние ще Ви посветим във възможностите и пълния потенциал, но и в ограниченията на всяка една от предложените интервенции. Ще анализираме Вашето лице и тяло и ще чуем вашите желания, защото всеки има собствени уникални естетическите представи, индивидуални желания и цели. Основния ни приоритет винаги ще бъде да постигнем мечтания външен вид, който да Ви даде импулс и вдъхновение за ежедневни триумфи и респектираща самоувереност.

 Фото галерия