Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Лице » Импланти за лице

Импланти за лице

Импланти в скулите


За пациенти с не достатъчно балансиран контур на лицето, поставянето на импланти в скулите може да бъде завършващия щрих, който да гарантира липсващата хармония. Подобни импланти могат да дадат съществено подобрение, за да получите профила, който винаги сте желали. Това не винаги е самостоятелна интервенция. Може да е в комбинация с фейс-лифтинг например, и с поставянето на такъв имплант да се възстанови липсващия обем в областта на бузите, за да се възвърне младежкото изражение.

Процедурата


През малък разрез в областта на бузите, Доц. д-р Емил Георгиев поставя силиконов имплант, за да постигне желаните форма, обем и овал на лицето.

Продължителност: 30-60 минути

Анестезия: В зависимост от показанията и желанието на пациента се извършва с локална или обща анестезия. Пациента може да се прибере у дома си или да остане за медицинско наблюдение в клиниката.

Време за възстановяване:

Болка: Няма болка, лек дискомфорт за 2-3 дни
Синини: появяват се рядко, за 3-5 дни
Отток: 3-6 седмици; изтръпналост на тъканите в съседство за 6 и повече седмици
Превръзки и конци: за 5-7 дни
Ежедневни ангажименти и работа: Връщане към работа - след 7 дни
Физически натоварвания и фитнес: след 2 седмици
Краен резултат: приблизително 2 - 3 месеца.

Предоперативната консултация е първата крачка и в същото време - много важна част от процеса на изграждане на новата ви визия. Ние ще Ви посветим във възможностите и пълния потенциал, но и в ограниченията на всяка една от предложените интервенции. Ще анализираме Вашето лице и тяло и ще чуем вашите желания, защото всеки има собствени уникални естетическите представи, индивидуални желания и цели. Основния ни приоритет винаги ще бъде да постигнем мечтания външен вид, който да Ви даде импулс и вдъхновение за ежедневни триумфи и респектираща самоувереност.