Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Лице » Увеличаване на устни

Увеличаване на устни

Увеличаване на устни


Установявали ли сте при поредното взиране в огледалото, че ако устните Ви бяха малко по-плътни, обемни и леко обърнати, пропорциите на лицето Ви щяха са да перфектни. За да направим устните пухкави и ефектни вкарваме в дълбочина пълнещи материали на базата на хиалуронова киселина. Резултатът е моментален, при това безвреден за кожата и тъканите в съседство. Горната и долната устна могат да бъдат увеличени с хиалуронова киселина едновременно или поотделно.

Процедурата


Пълнещите материали се използват от десетилетия и представляват стабилизирани натурални или синтетични продукти, най-често на базата на хиалуронова киселина, които Доц д-р Емил Георгиев инжектира в устните. Характеризират се с различна трайност или време, за което се абсорбират от организма и постепенно намаляват на обем. Резултатите от уголемяването на устните с хиалуронова киселина траят най-често от няколко месеца до няколко години. След изтичането на този период обема се подновява с нова процедура.

Продължителност: 10-20 минути

Анестезия: Извършва се с местна анестезия. Пациента се прибира у дома си.

Време за възстановяване:

Болка: няма
Синини: появяват се рядко, за 3-5 дни
Отток: 1-5 дни;
Превръзки и конци: няма
Ежедневни ангажименти и работа:
Връщане към работа – 1-5 дни
Физически натоварвания и фитнес: след 3 дни
Краен резултат: след 7-10 дни


Предоперативната консултация е първата крачка и в същото време - много важна част от процеса на изграждане на новата ви визия. Ние ще Ви посветим във възможностите и пълния потенциал, но и в ограниченията на всяка една от предложените интервенции. Ще анализираме Вашето лице и тяло и ще чуем вашите желания, защото всеки има собствени уникални естетическите представи, индивидуални желания и цели. Основния ни приоритет винаги ще бъде да постигнем мечтания външен вид, който да Ви даде импулс и вдъхновение за ежедневни триумфи и респектираща самоувереност.

Фото галерия