Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Лице » Попълване на бръчки

Попълване на бръчки

Попълване на бръчки


Попълването на бръчки най-често е мотивирано от появата на първите признаци на стареене - около устните, очите и в областта на челото. Появата на първите фини линии е продиктувана от отслабването на естествения колаген и недостатъчно хилуронова киселина в кожата. Колагенът е най-разпространения протеин в човешкото тяло, който гарантира структурата на кожата. През годините мрежата на колагена отслабва, а с това кожата губи еластичност. Хилуроновата киселина е естествен полизахарид, съществуващ във всички живи клетки, който привлича и задържа водата в кожата, като по този начин й дава обем. За да възстановим разрушената структура поставяме пълнещи материали, които снабдяват с нов обем кожата и възвръщат младежкото излъчване.

Процедурата


Пълнещите материали се използват от десетилетия и представляват стабилизирани натурални или синтетични продукти, които Доц д-р Емил Георгиев инжектира в проблемната зона. Характеризират се с различна трайност или време, за което се абсорбират от организма и постепенно намаляват на обем. Резултатите траят най-често от няколко месеца до няколко години. След изтичането на този период обема се подновява с нова процедура.

Продължителност: 10-20 минути

Анестезия: Извършва се с местна анестезия. Пациента се прибира у дома си.

Време за възстановяване:

Болка: няма
Синини: появяват се рядко, за 3-5 дни
Отток: 1-5 дни;
Превръзки и конци: няма
Ежедневни ангажименти и работа:
Връщане към работа – 1-5 дни
Физически натоварвания и фитнес: след 3 дни
Краен резултат: след 7-10 дни


Предоперативната консултация е първата крачка и в същото време - много важна част от процеса на изграждане на новата ви визия. Ние ще Ви посветим във възможностите и пълния потенциал, но и в ограниченията на всяка една от предложените интервенции. Ще анализираме Вашето лице и тяло и ще чуем вашите желания, защото всеки има собствени уникални естетическите представи, индивидуални желания и цели. Основния ни приоритет винаги ще бъде да постигнем мечтания външен вид, който да Ви даде импулс и вдъхновение за ежедневни триумфи и респектираща самоувереност.