Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Лазер » Фотоепилация

Фотоепилация

Фотоепилация


Трябва да знаете някои неща преди да пристъпите към терапия Фотоепилация за отстраняване на нежеланото окосмяване: в днешно време има всевъзможни машини, претендиращи, че могат да се справят с проблема.


Представяме Ви нашата професионална, усъвършенствана и доказана технология за  Фотоепилация, с ефективни и окончателни резултати -  Интензивна Пулсираща Светлина (IPL TM). С безопасна доза терапевтична светлина Фотоепилацията атакува космените фоликули, при което излъчената енергия се поглъща от меланина в косменият фоликул. По време на Фотоепилацията космения фоликул се уврежда и отпада, като на това място повече не расте косъм.

При Фотоепилацията е необходимо да се направят 4 - 8 процедури, като първоначално ефекта се изразява в отслабване и оредяване на космите, докато постепенно и прогресивно се увредят всички луковици от третирания участък.

Важна подробност е да се знае, че при Фотоепилацията се повлияват само онези луковици, които са в активна фаза на растеж (anagen), но не и тези които са току-що изтръгнати или спящи (telogen или catagen).  Във всеки един момент, различен процент от космените луковици се намират във всяка една от тези фази, и именно затова се налагат няколко повторения.


 

 

Съществено преимущество е, че Фотоепилацията е приложимо за цялото тяло, без значение от типа кожа, цвета или дебелина на косъма. При Фотоепилацията едновременно се третират от порядъка на 100-200 фоликула, което определя бързината на обхождане и малък дискомфорт дори при по-големите зони. Параметрите на импулса при Фотоепилацията се адаптират в съответствие с типа кожа, вида на косъма, гъстотата и спецификата на анатомичната област.

 

 


Ако за Вас външния вид е неотменен приоритет и споделяте максимата, че ежедневието днес принадлежи на добре поддържаните и добре изглеждащи хора, то Фотоепилацията в клиника "Нефертити" ще Ви зареди с енергия и самочуствие.

 

 

Цени

 

Фотоепилация

 

Цена на процедура, лв

Фотоепилация на горна устна

 

20 лв

Фотоепилация на брадичка

 

30 лв

Фотоепилация на бакенбарди

 

40 лв

Фотоепилация на шия

 

50 лв

Фотоепилация цяло лице /горна устна, бакембарди, брадичка, шия/

 

100 лв

Фотоепилация на ареоли

 

40 лв

Фотоепилация на подмишници

 

50 лв

Фотоепилация на ръце /пръсти и длани/

 

50 лв

 

Фотоепилация на ръце от китката до лакътя

 

100 лв

 

Фотоепилация на ръце от лакътя до рамото

 

130 лв

Фотоепилация на коремна линия

 

35 -50 лв
Фотоепилация на корем под пъпа

100 лв

 

Фотоепилация на бикини зона

 

50 лв

Фотоепилация на пълен интим

 

75 лв

Фотоепилация на бедра

 

250 лв

Фотоепилация на подбедрици

 

150 лв

Фотоепилация на цели крака

 

400 лв

 

Фотоепилация на пръсти / ръце или крака/

 

30 лв

Фотоепилация на бузи / скули

 

40 лв

Фотоепилация на врат

 

50 лв

Фотоепилация на гърди и корем

 

300 лв

Фотоепилация на гръб

 

300 лв
Клиниката си запазва правото на промени