Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Фотоепилация

Фотоепилация

Фотоепилация


Трябва да знаете някои неща преди да пристъпите към терапия Фотоепилация за отстраняване на нежеланото окосмяване: в днешно време има всевъзможни машини, претендиращи, че могат да се справят с проблема. 


Представяме Ви нашата професионална, усъвършенствана и доказана технология за  Фотоепилация, с ефективни и окончателни резултати -  Интензивна Пулсираща Светлина (IPL TM).


С безопасна доза терапевтична светлина Фотоепилацията атакува космените фоликули, при което излъчената енергия се поглъща от меланина в косменият фоликул. По време на Фотоепилацията космения фоликул се уврежда и отпада, като на това място повече не расте косъм.

При Фотоепилацията е необходимо да се направят 4 - 8 процедури, като първоначално ефекта се изразява в отслабване и оредяване на космите, докато постепенно и прогресивно се увредят всички луковици от третирания участък.

Важна подробност е да се знае, че при Фотоепилацията се повлияват само онези луковици, които са в активна фаза на растеж (anagen), но не и тези които са току-що изтръгнати или спящи (telogen или catagen).  Във всеки един момент, различен процент от космените луковици се намират във всяка една от тези фази, и именно затова се налагат няколко повторения.

 

 

 

 

 

Съществено преимущество е, че Фотоепилацията е приложимо за цялото тяло, без значение от типа кожа, цвета или дебелина на косъма. При Фотоепилацията едновременно се третират от порядъка на 100-200 фоликула, което определя бързината на обхождане и малък дискомфорт дори при по-големите зони.

Параметрите на импулса при Фотоепилацията се адаптират в съответствие с типа кожа, вида на косъма, гъстотата и спецификата на анатомичната област.

 

 

 

 

 


 

Ако за Вас външния вид е неотменен приоритет и споделяте максимата, че ежедневието днес принадлежи на добре поддържаните и добре изглеждащи хора, то Фотоепилацията в  Лазерен Център Нефертити ще Ви зареди с енергия и самочуствие.