Клиника за пластична хирургия Нефертити

Начало » Процедури » Лазерен Пилинг

Лазерен Пилинг

Лазерен пилинг


Най-новата придобивка в областта на естетичната медицина в клиника Нефертити представлява уникална лазерна технология, наречена UltraPulse Encore CO2.

Процедурата се нарича Лазерен Ресърфейсинг  или Лазерен Пилинг и позволява гъвкавост и превъзходни резултати за противодействие хода на времето и бръчките - ефективна техника за подмладяване на лицето с дългосрочни и трайни резултати.


В годините фактори като излагането на слънце, вариации в теглото, наследствени фактори и мимическите движения на лицевите мускули допринасят за формирането на линии и бръчки. В допълнение развитието на пигментни лезии и аномалии, неравности и белези от акне правят кожата да губи младежкия си вид.

Лазерният пилинг представлява CO2 въздействие за повърхностна и строго контролирана аблация на кожата при минимално време за възстановяване. Дължината на емитираната вълна при


Лазерния пилинг се абсорбира в максимална степен от кожата, при което изпарява водата в нея. С Лазерният пилинг можем успешно да повлияем развитието на линии и бръчки от типа мимически – пачи крак около очите, вертикални над устните и около устата, дупчици и неравности от акне.

 

Процедурата


 

 


По време на Лазерният пилинг, високо енергиен сноп лазерен лъч загрява и изпарява повърхностния слой на кожата, където именно са разположени кожните несъвършества и стимулира производството на нов колаген – протеина отговорен за структурата и текстурата на кожата. По време на възстановителния период се формират нови клетки, което прави кожата да изглежда по-млада, стегната и еластична и гарантира по- свеж външен вид.Какво да очаквате?


След Лазерният пилинг няма да има болка, а само усещане като за след слънчево изгаряне, образуване на крусти /малки корички /, леко подпухване и зачервяване. Тези ефекти отминават за 3-5 дни, а именно зачервяването е индикация за процесите, които сме предизвикали в кожата. Предстои агресивен синтез на кожния колаген в дълбоките слоеве на дермата в следващите 2-3 месеца.

 РезултатитеЩе забележите промяната и значителното подобрение в кожата, външния вид и текстурата на лицето си още в следващите дни, но факт е, че резултата се подобрява в следващите седмици и крайния резулат от процедурата ще се формира до 2-3 месеца. Резултатите са трайни и ще им се радвате години.

Продължителност: 15-20 минути

Анестезия: В зависимост от показанията и желанието на пациента се извършва с локална или обща анестезия. Пациента може да се прибере у дома си или да остане за медицинско наблюдение в клиниката.

Време за възстановяване:

Болка: Няма болка, усещане за парене, като след слънчево изгаряне, лек дискомфорт за 2-3 дни
Синини: няма
Отток: 1-3 дни; изтръпналост на тъканите за 1 седмица
Превръзки: няма
Ежедневни ангажименти и работа: Връщане към работа - след 3-5 дни
Физически натоварвания и фитнес: след 1 седмица
Краен резултат: приблизително 2 - 3 месеца.

Предоперативната консултация е първата крачка и в същото време - много важна част от процеса на изграждане на новата ви визия. Ние ще Ви посветим във възможностите и пълния потенциал, но и в ограниченията на всяка една от предложените интервенции. Ще анализираме Вашето лице и тяло и ще чуем вашите желания, защото всеки има собствени уникални естетическите представи, индивидуални желания и цели. Основния ни приоритет винаги ще бъде да постигнем мечтания външен вид, който да Ви даде импулс и вдъхновение за ежедневни триумфи и респектираща самоувереност.
  

Фото галерия